شیرآلات شودر
شیرآلات قهرمان
شیرآلات راسان
در این نوشته شما می خوانید :
شیرآلات ساختمانی
پس از مرحله لوله کشی جهت قطع و وصل جریان آب نیاز به نصب شیرآلات ساختمانی می باشد. شیرآلات ساختمانی از لحاظ کارایی هم برای زیبایی و هم برای عملکرد سیستم آبراسانی مورد استفاده قرار می گیرد از همین رو نیاز است که علاوه بر جنس و بدنه آلیاژ مناسب دارای ظاهر مناسبی باشد. شیرآلات از لحاظ برند، کارایی، ویژگی های ظاهری و عملکرد طبقه بندی می شوند ام به صورت کلی به دو دسته شیرآلات واشر دار و شیرآلات بدون واشر تقسیم بندی می شود. بازرگانی صدرا نمایندگی پرفروشترین شیرآلات و بهترین شیرآلات ایرانی را اخذ نموده است و محصولات شرکت های شیرآلات شودر، قهرمان، راسان، KWC را به صورت ویژه و با قیمت مناسب در تهران به فروش می رساند.
نحوه عملکرد انواع شیرآلات
1.شیرآلات کارتریجی
شیرآلات کارتریجی از نوع شیرآلات بدون واشر می باشد که عمل کنترل جریان آب توسط کارتریج ( مغزی شیرآلات اهمی ) انجام میشود. کارتریج یک قطعه پر اهمیت در شیرآلات اهرمی می باشد که از جنس پلاستیک می باشد و با قرار گرفتن یک اهرم در مرکز این قطعه ، امکان مسیردهی به جریان آب سرد و آب گرم را ایجاد می نماید. این نوع شیرآلات محبوبیت بسیار بالایی دارد زیرا کارتریج قطعه ای ارزان و با دوام است و به ندرت دچار رسوب گرفتگی و خراب می شود هم چنین میزان فشار آب را به راحتی می توان از این طریق کنترل نمود بنابراین با ویژگی های بیان شده شیرآلات کارتریجی شودر بهترین انتخاب برای این نوع از شیرآلات در کنار دیگر برند ها می باشد.
2. شیرآلات توپی
یکی دیگر از انواع شیرآلات بدون واشر، شیرآلات توپی می باشد که عمل کنترل جریان آب توسط یک اهرم توپی شکل از جنس پلاستیک، فلز، چودن یا برنجی ساخته می شود. این نوع از شیر ها عموما در مسیر های اصلی جریان آب قرار می گیرند و آب کلی ساختمان به وسیله آن قطع و وصل می گردد . از لحاظ کاربردی بودن و عملکرد شیرآلات توپی به دلیل اصطکاک و فرسایش در مقابل آب دوام کمتری نسبت به شیرآلات کارتریجی دارند و در صورت استفاده مستمر به سرعت دچار خرابی می گردند. این نوع از شیرآلات به صورت مکانیکی عمل می کنند و با فشار بالا اهرم آنها به صورت 90 درجه چرخش می کند .
3. شیرآلات فشاری
شیرآلات فشاری از نوع شیرهای با واشر است که با اعمال نیرو با اهرم آن می توان جریان آب را راه اندازی نمود. این نوع شیرآلات در خانه ها و مکان های عمومی قدیمی بسیار مورد استفاده قرار می گرفت اما این نوع شیرها منسوخ شده و کاربرد چندانی در ساختمان ها و مکان های عمومی ندارد . بزرگترین مزیت آنها قطع سریع آب و جلوگیری از مصرفه بی رویه آب می باشد و مشکل بزرگ آنها خرابی سریع می باشد زیرا با اعمال فشار و نیروی بیش از حد باعث اصطکاک و خوردگی اهرم فشاری می گردد و به مرور زمان باعث آب دادن شیر می گردد. شیر های فشاری معمولا از جنس چدن و استیل می باشد زیرا این دو نوع در مقابل آب و ضربه تحمل بلاتری را دارا می باشند.
4. شیرآلات دیسکی
شیرآلات دیسکی یا به اصطلاح شیرآلات سرامیکی از دو دیسک ساخته شده است که می تواند جریان آب سرد و گرم را از هم تفکیک نماید و میزان فشار آب را زیاد و کم کند. این نوع شیرآلات در دسته شیر های مدرن قرار می گیرد و در معماری خانه های لوکس یا سبک مینیمال مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین زیبایی این نوع شیرآلات نسبت به کارایی و طول عمر آنها ارجحیت دارد. جنس شیرآلات دیسکی، سرامیکی می باشد و در کاسه روشویی همخوانی و جلوه بهتری دارد. طریقه نصب و راه اندازی آنها هم کمی سخت تر می باشد و درگیری بیشتری نسبت به دیگر شیرآلات بیان شده دارد.
لیست قیمت شیرآلات ساختمانی
جهت دانلود و مشاهده لیست قیمت شیرآلات شرکت های شودر ، قهرمان ، کی دبلیو سی ، راسان و دیگر شرکت ها می توانید به صفحه لیست قیمت ها مراجعه نموده و تمامی محصولات را به پیشنهادات ویژه از بازرگانی صدرا خریداری نمایید.
نمایندگی شیرآلات ساختمانی
بازرگانی صدرا بزرگترین نمایندگی فروش انواع شیرآلات بهداشتی و ساختمانی در استان تهران می باشد که توانایی تامین و آماده سازی محصولات پروژه های مسکونی و تجاری را دارا میباشد. جهت مشاهده و بررسی نمایندگی های مورد نظر به صفحه نمایندگی ها مراجعه فرمایید.
انواع شیرآلات ساختمانی
بازرگانی صدرا به عنوان نمایندگی شیرآلات شودر انواع شیرآلات بهداشتی و ساختمانی را در مدل های مختلف و در رنگ های متنوع به فروش می رساند. انواع شیرآلات بهداشتی و ساختمانی را در موارد ذیل بررسی نموده ایم که هر کدام به چه شکلی کار می نمایند و چگونه می توان از آنها در محیط های مختلف استفاده نمود.
شیرآلات اهرمی
شیر های اهرمی تحول بزرگ در صنعت شیرآلات بهداشتی و ساختمانی است که توسط یک کارتریج و یک اهرم می توان میزان سردی و گرمی آب و فشار خروج آب را کنترل نمود. راحتی استفاده و طول عمر بالا باعث محبوبیت این دسته از شیرآلات شده است.
شیرآلات کلاسیک
شیر کلاسیک یا به اصطلاح شیر مخلوط از متداول ترین شیرآلات ساختمانی است که از دو اهرم مغزی یکی آب سرد و دیگری آب گرم ساخته شده است. این مدل از شیرآلات تقریبا در بازار منسوخ شده و با جایگزینی شیرآلات اهرمی کارایی زیادی ندارد.
شیرآلات چشمی
این نوع از شیر ها توسط یک چشمی الکترونیکی کنترل می شود و با کمک سنسور مادون قرمز جریان آب برقرار می گردد. از این نوع شیر در مکان هایی که آلودگی زیادی وجود دارد( بیمارستان ها، سرویس های بهداشتی عمومی) استفاده می شود.
شیرآلات پدالی
این نوع شیرآلات با کمک یک پدال قطع و وصل می گردد. شیرآلات پدالی همانند شیرآلات چشمی بدون تماس دست امکان کنترل جریان آب را دارد که در موارد صنعتی یا مواردی که به صورت متعدد نیاز به قطع وصل جریان آب باشد از این نوع شیر استفاده می گردد.
شیرآلات ترموستاتیک
شیرآلات ترموستاتیک به وسیله یک ترموستات دمای آب خروجی را تنظیم می نماید در مواقعی که نیاز به آب با دمای مشخص و ثابت داشته باشیم و این نوع از شیر ها مورد استفاده قرار می گیرد. جهت کاهش مصرف انرژی بهترین انتخاب می باشند.
شیرآلات لمسی
شیرآلات لمسی معمولا جلوه نمایشی و زیبایی دارد به همین خاطر بیشتر در آشپزخانه های منازل مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه کارکرد این نوع از شیر ها نیز وابسته به سنسور های حساس به لمس دست می باشد که جز تکنولوژی های امروزی شیرآلات است.
شیرآلات دیجیتالی
آخرین نسل شیرآلات ساختمانی مربوط به شیرآلات دیجیتالی می باشد که با استفاده از این فناوری می توان میزان فشار و دمای خروجی آب را تنطیم نمود و مقدار آن را کاهش یا افزایش داد. این نوع شیر ها در منازل و محیط های هوشمند به کار می رود.
شیرآلات توکار
سادگی و زیبایی و بهینه سای فضا یکی از بارزترین ویژگی های شیرآلات توکار می باشد که توانسته است از این طریق محبوبیت بالایی در بازار پیدا کند و در پروژه های ساختمانی اخیر به سبک اروپایی از این نوع شیرآلات استفاده می شود.
بدون دیدگاه